Monipuoliset timanttityöt Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Uudenmaan Timanttiporaus Oy toteuttaa monipuoliset timanttiporaukset, timanttisahaukset ja muut timanttityöt ammattitaidolla koko Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella.

 

Olemme erikoistuneet timanttiteknologiaan ja käytämme aina uusinta kalustoa sekä menetelmiä tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijämme ovat käytettävissäsi aina tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja kuinka voimme auttaa sinua projekteissasi!

Tarkat timanttisahaukset

Timanttisahaus on sahaustekniikka, jossa käytetään timanttiterää sahaamaan erilaisia materiaaleja kuten betonia, kiveä, marmoria tai asfalttia. Timanttisahaus on erittäin tarkka ja tehokas tapa leikata erilaisia materiaaleja, koska timanttiterä kykenee leikkaamaan erittäin kovia materiaaleja vaivattomasti.

 

Timanttisahaus soveltuu erityisesti sellaisten materiaalien sahaamiseen, jotka ovat liian kovia tai paksuja perinteisille sahausmenetelmille. Menetelmän avulla voidaan sahata esimerkiksi aukkoja seinärakenteisiin, leikata uria lattioihin tai poistaa betonirakenteita kokonaan. Palvelumme ovat olennainen osa monia rakennus- ja purkuprojekteja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous timanttisahaukselle!

Tasokkaat timanttiporaukset

Timanttiporaus on menetelmä, jolla kivipohjaisiin rakenteisiin tehdään pyöreitä reikiä, yleensä putkien tai johtojen asentamista varten. Reiät voivat olla erikokoisia, tyypillisesti halkaisijaltaan 14 mm:stä aina 1 200 mm:iin asti. Timanttiporaus on erityisen yleistä purkutyömailla, joilla se on usein välttämätöntä.

 

Saat meiltä tasokkaat timanttiporaukset erilaisiin tarpeisiin. Ota siis yhteyttä olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas.

Muut timanttityöt

Porausten ja sahausten lisäksi saat meiltä myös monet muut timanttiyöt, kuten timanttihionnat. Timanttipohjaisia menetelmiä voidaan nykyään käyttää yllättävän monenlaisiin tehtäviin ja materiaalien käsittelyyn!

Miksi valita meidät

Löydät linkin takaa kattavat perustelut sille, miksi valita meidät.

Kilpailuetumme